Deelname is gratis!
Race mee in een wedstrijd. Net als op TV

Altijd al eens een echte wielrenner willen voelen? Dat kan dit jaar tijdens de Eldense Draai op zondag 21 juni! Tussen de wielerwedstrijden door wordt vanaf 14:00 uur de Decathlon Dikke Banden Race gehouden waar kinderen van 7 tot en met 12 jaar aan kunnen deelnemen. Deelnemers ontvangen een Decathlon t-shirt, medaille en een presentje na afloop.

Er zal gestart worden in de volgende categorie├źn:

Categorie 1

meisjes en jongens geboren in 2011-2012

Categorie 2

meisjes en jongens geboren in 2009-2010

Categorie 3

meisjes en jongens geboren in 2007-2008
Informatie voor de ouders

De Decathlon Dikke Banden Race is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud, die geen wielerlicentie of basislidmaatschap bij de KNWU hebben.
Kinderen kunnen deelnemen aan de Decathlon Dikke Banden Race zonder dure materialen aan te hoeven schaffen. Je kunt meedoen op je normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 millimeter zijn. Op de wedstrijddag zelf, wordt de fiets nog gecontroleerd door de organisatie. Bij voldoende deelnemers rijden de jongens tegen elkaar en de meisjes tegen elkaar. De winnaars van iedere categorie in Elden worden daarnaast uitgenodigd voor de landelijke finaledag!

Meer informatie is te vinden op: http://dikkebandenrace.nl/informatie-ouders/

Na het fietsen nog energie over? Op De Brink zullen diverse activiteiten te vinden zijn zoals een kleine kinderkermis en een heuse Stormbaan van wel 21 meter! Leg jij alle obstakels het snelste af?