Ready2Race
Dikke Banden Race
Deelname is gratis!

Altijd al eens een echte wielrenner willen voelen? Dat kan dit jaar tijdens de Eldense Draai op zondag 16 juni! Tussen de wielerwedstrijden door wordt vanaf 14:15 uur de Team Visma Dikke Banden Race gehouden waar kinderen van 2 tot en met 12 jaar aan kunnen deelnemen. Deelnemers ontvangen een t-shirt, medaille en een presentje na afloop.

Race mee in een wedstrijd. Net als op TV
Informatie voor de ouders

De Team Visma Dikke Banden Race is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 2 tot en met 12 jaar, die geen wielerlicentie of basislidmaatschap bij de KNWU hebben.
Kinderen kunnen deelnemen aan de Team Visma Dikke Banden Race zonder dure materialen aan te hoeven schaffen. Je kunt meedoen op je normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 millimeter zijn.

Informatie voor de ouders

Op de wedstrijddag zelf, wordt de fiets nog gecontroleerd door de organisatie. Bij voldoende deelnemers rijden de jongens tegen elkaar en de meisjes tegen elkaar. De winnaars van iedere categorie in Elden worden daarnaast uitgenodigd voor de landelijke finaledag!

Meer informatie is te vinden op: https://ready2race.teamjumbovisma.nl/wedstrijden/1131233-dikke-banden-race-elden/1883252-18-06-2023-dikke-bande-race-elden-arnhem/